Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Sexercise: sporten voor een beter seksleven (6)

Sexercise: sporten voor een beter seksleven (6)

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie …

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie hebben invloed op je seksleven. Er bestaat een wisselwerking tussen onze gezondheid en ons seksleven. Als je dit weet, is de volgende stap logisch.

Adequate lichaamsbeweging kan je liefdesleven tussen de lakens verbeteren. Er zijn zelfs oefeningen die er speciaal op gericht zijn om de kwaliteit van je seksleven te verbeteren. Tijd voor ‘sexercize’ (exercise voor seks) dus!

6. SAMEN SPORTEN

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Wat voor jou geldt, geldt ook voor hem: lichaamsbeweging en sporten zijn ook goed voor zijn seksleven. Regelmatig sporten geeft minder kans op een infarct, een goede conditie staat voor een groter uithoudingsvermogen en een goede bloedsomloop voor betere erecties. Ga dus gezellig samen sporten. Niet alleen je seksleven maar ook je relatie vaart er wel bij!

Klik hier om terug te gaan naar het begin

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE