Sexercise: sporten voor een beter seksleven (1)

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie hebben invloed op je seksleven. Er bestaat een wisselwerking tussen onze gezondheid en ons seksleven. Als je dit weet, is de volgende stap logisch.

Adequate lichaamsbeweging kan je liefdesleven tussen de lakens verbeteren. Er zijn zelfs oefeningen die er speciaal op gericht zijn om de kwaliteit van je seksleven te verbeteren. Tijd voor ‘sexercize’ (exercise voor seks) dus!

1. KOM IN BEWEGING

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Tenminste drie maal per week 30 à 45 minuten actief bewegen is het advies. Dit is niet alleen een waardevol advies om in vorm te blijven en overgewicht te lijf te gaan, aerobische activiteiten (in de sportschool, maar ook in de buitenlucht of in het zwembad) stimuleren de bloedsomloop (ook richting de genitaliën) en dat komt je in bed goed van pas. Bovendien werk je met gerichte lichaamsbeweging aan je conditie (lees: uithoudingsvermogen! niet alleen voor mannen van belang) en stimuleert lichaamsbeweging de aanmaak van endorfine, een hormoon dat goed is voor je (levens)lust.

Klik hier voor de volgende pagina

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE