Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Sexercise: sporten voor een beter seksleven (2)

Sexercise: sporten voor een beter seksleven (2)

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie …

Fitness
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Seks is goed voor de gezondheid maar andersom geldt het ook: je gezondheid en conditie hebben invloed op je seksleven. Er bestaat een wisselwerking tussen onze gezondheid en ons seksleven. Als je dit weet, is de volgende stap logisch.

Adequate lichaamsbeweging kan je liefdesleven tussen de lakens verbeteren. Er zijn zelfs oefeningen die er speciaal op gericht zijn om de kwaliteit van je seksleven te verbeteren. Tijd voor ‘sexercize’ (exercise voor seks) dus!

2. TRAIN MET GEWICHTJES

Sexercise: sporten voor een beter seksleven
Sexercise: sporten voor een beter seksleven

Strakkere spieren komen je in bed ook te pas. Denk alleen al aan de buikspieren! Die heb je in bed echt nodig. En wat dacht je van de spieren aan de binnenkant van je dijen? Daarnaast zorgen strakke spieren ook voor een strakkere lijf (logisch!) en dat maakt weer dat je je in bed aantrekkelijker en mooier voelt, een aspect dat ook niet mag worden verwaarloosd.

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE