Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner & co. Nu mee experimenteren!

Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner & co. Nu mee experimenteren!

De make-up trends voor herfst winter 2020 2021 herinterpreteren de eyeliner en smokey eyes van weleer. Laat je ogen fonkelen met een donkere oogmake-up. Super easy!

Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner
Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner. Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

Black eyeliner is back. Zwarte oogmake-up is terug. Wapen je met eyeliner en kohl potlood en zet je ogen donker aan. Laat die kijkers fonkelen! De oogmake-up voor herfst winter 2020 2021 heeft de flair van een drama queen.

Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner
Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner. Modeshow: Moschino. Foto: Mauro Pilotto

Moeilijk? Hoezo? Bekijk de make-upjes op onze foto’s maar eens. Dit kan jij ook. Neem nu de make-up bij Max Mara (zie de foto hieronder). Voor die oogmake-up ga je met een zacht kohlpotlood aan de slag. Trek een flinke lijn in de waterlijn van je ogen. Ook om je ogen breng je wat zwarte kohl aan die je vervolgens zwoel laat uitlopen (vervagen). Voor een extra sprankelende oogopslag breng je een zwarte, matte oogschaduw op het bewegende gedeelte van je oogleden aan. Klaar ben! Nu hoef je alleen nog maar zwoel in die camera te kijken tijdens je zoveelste Zoom-meeting.

Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner
Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner. Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

Houd je van een grafische oogmake-up, gebruik dan een eyeliner. De make-up trends voor herfst winter 2020 2021 laten verschillende vormen zien. Bij Moschino en Ultrachic in Milaan zagen we een strakke lijn langs de bovenste wimpers en een halve lijn langs de onderste wimpers. De lijnen vloeien samen in de buitenste ooghoeken waar ze een flick of wing meekrijgen.

Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner
Super make-up trend voor herfst winter 2020 2021: eyeliner. Modeshow: Ultrachic. Foto: Mauro Pilotto

Die flick of wing mag lichtjes naar boven afbuigen zoals we dat halverwege de vorige eeuw deden maar voor een modern effect kun je er ook een rechte lijn van maken.

Bekijk de make-up foto’s maar eens en experimenteer met kohl of eyeliner. Ontdek nieuwe vormen en experimenteer met variaties op het thema. Wil je er helemaal een dramatische make-up look van maken, stift je lippen dan felrood (lees meer over de comeback van rode lippenstift).

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE