Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Dit zijn de favoriete nagellak kleuren voor lente zomer 2022

Dit zijn de favoriete nagellak kleuren voor lente zomer 2022

Update je nagels met een trendy nagellak kleurtje. De kleuren voor lente zomer 2022 zijn mooi!

Make-up trends
Nagellak kleuren lente zomer 2022

De nagellak kleuren voor lente zomer 2022 zijn vrij eenvoudig maar wel héél erg mooi. Nail art is nog steeds een trend maar als we naar het modevolk en de fashion influencers kijken dan winnen effen kleurtjes het nog steeds.

Make-up trends
Nagellak kleuren lente zomer 2022

Die effen kleuren sluiten dit seizoen naadloos aan bij de monochrome mode looks. Het is een trend om óók je nagellak kleur in de kleur van je outfit te kiezen. Een total red outfit vraagt om rode nagellak, een total green outfit om groene nagellak, enzovoorts.

Make-up trends
Nagellak kleuren lente zomer 2022

Dus niet alleen stemmen we onze nagellak, zoals oma dat vroeger deed, af op de kleur van onze tas en schoenen, maar we trekken die kleurlijn in onze hele outfit door. Hiermee is het meteen duidelijk dat elke modekleur óók een geliefde nagellak kleur voor lente zomer 2022 is.

Make-up trends
Nagellak kleuren lente zomer 2022

Maar er zijn wel een aantal kleurtjes die de voorkeur hebben:

  • Groen. Groene nagellak is de grote favoriet. We gaan letterlijk alle nuances dragen: van grasgroen tot matchagroen, van helgroen tot neongroen.
  • Lila. Very Peri is dé modekleur van lente zomer 2022. Dit is een blauwpaarse kleur en ook die zien we in allerlei nuances en toonaarden, vooral in de pastelversie, in de nagellak terugkomen.
  • Babyroze. Pastelroze, suikerspinroze. Rozetinten met een flink scheut wit erin zijn stijlvol en trendy.
  • French manicure in neonkleuren. Voor een moderne update van je nagels ga je voor een French manicure in een neon variant van groen, lila of roze.

Een andere nageltrend is: lange nagels in een vrouwelijke amandelvorm. Een andere vorm die we steeds vaker zien is ballerina nagels. Dat zijn smalle, lange tot zeer lange nagels die spits toelopen maar recht eindigen, als de spitzen van een balletdanseres.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE