Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip!

Vier de zomerse met exotische prints en fantasieën. Palmen, maar vooral ook apen zijn superhip! Van deze fantasietjes word je blij. Nu dragen!

Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes

Bijna zomer! Van pastels en natuurlijke kleuren stappen we over op felle kleuren en exotische prints. De modetrends voor lente zomer 2020 laten schitterende fantasieën zien. Jungle prints en exotische fantasieën voeren de boventoon. De nieuwigheid is dat ze zijn opgeleukt met supercoole afbeeldingen van vogels en… apen! Vooral de aap is voor zomer 2020 helemaal hip!

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Valentino. Foto: Mauro Pilotto

Eigelijk zou iedereen een ‘feel good’-fantasietje in de kast hebben moeten hangen. Zo’n fantasie waar je een instant blij gevoel van krijgt. Die je meeneemt naar verre landen, naar Bounty-stranden met felblauwe oceaan. Fantasieën die wuivende palmen op je netvlies toveren. Die je de warmte op je huid doen voelen.

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Leonard. Foto: Mauro Pilotto

Valentino kwam voor zomer 2020 met dit soort fantasieën. De aap was daarin de leidraad en kwam zelfs in ondeugend bungelende versie terug in de oorbellen. Bij Dolce & Gabbana sierden zebra’s, kaketoes en papagaaien de fantasierijke jungleprints. Exotische bloemen waren strijk en zet op zowel de catwalks in Milaan als Parijs. Supercool, in letterlijke zin, zijn ook de prints van Leonard in felle kleuren en met frisblauwe golfjes die aan water doen denken.

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Missoni

Bekijk de foto’s maar eens en haal dat jungleprintje of die exotische bloemenjurk maar weer tevoorschijn. Het is er nu het moment voor!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE