Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip!

Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip!

Vier de zomerse met exotische prints en fantasieën. Palmen, maar vooral ook apen zijn superhip! Van deze fantasietjes word je blij. Nu dragen!

Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes

Bijna zomer! Van pastels en natuurlijke kleuren stappen we over op felle kleuren en exotische prints. De modetrends voor lente zomer 2020 laten schitterende fantasieën zien. Jungle prints en exotische fantasieën voeren de boventoon. De nieuwigheid is dat ze zijn opgeleukt met supercoole afbeeldingen van vogels en… apen! Vooral de aap is voor zomer 2020 helemaal hip!

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Valentino. Foto: Mauro Pilotto

Eigelijk zou iedereen een ‘feel good’-fantasietje in de kast hebben moeten hangen. Zo’n fantasie waar je een instant blij gevoel van krijgt. Die je meeneemt naar verre landen, naar Bounty-stranden met felblauwe oceaan. Fantasieën die wuivende palmen op je netvlies toveren. Die je de warmte op je huid doen voelen.

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Leonard. Foto: Mauro Pilotto

Valentino kwam voor zomer 2020 met dit soort fantasieën. De aap was daarin de leidraad en kwam zelfs in ondeugend bungelende versie terug in de oorbellen. Bij Dolce & Gabbana sierden zebra’s, kaketoes en papagaaien de fantasierijke jungleprints. Exotische bloemen waren strijk en zet op zowel de catwalks in Milaan als Parijs. Supercool, in letterlijke zin, zijn ook de prints van Leonard in felle kleuren en met frisblauwe golfjes die aan water doen denken.

Modetrends zomer 2020. Zomerfantasieën
Modetrends zomer 2020. Blije zomerfantasietjes. Apen zijn superhip! Modeshow: Missoni

Bekijk de foto’s maar eens en haal dat jungleprintje of die exotische bloemenjurk maar weer tevoorschijn. Het is er nu het moment voor!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE