Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Modetrends winter 2021. Siberisch koud? Dit zijn coole ‘onder nul’ mode must-haves!

Modetrends winter 2021. Siberisch koud? Dit zijn coole ‘onder nul’ mode must-haves!

Sneeuwstormen, ijzel, extreme kou? Het staat ons allemaal te wachten. Deze ‘onder nul’ mode must-haves slepen je erdoor heen!

Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021. Modeshow: Moncler. Foto: Charlotte Mesman

Extreem koud? De actuele modetrends voor 2021 zijn er klaar voor! Lange, gewatteerde jassen zijn een supertrend. We zagen ze de afgelopen maanden al volop in het Nederlandse straatbeeld. Heb je er eentje, dan zit je goed (en anders is er nog altijd de uitverkoop!). Een andere welkome streetstyle trend is de eco-bontjas. Nepbontjassen zijn (godzijdank, met het accent op ‘nep’) al jaren een trend. Voor de wintermaanden van 2021 zien we vooral lange exemplaren. Hiermee stuiten we direct op een jassentrend voor 2021 die je niet ontgaan zal zijn.

Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021. Modeshow: Max Mara. Photo: courtesy of Max Mara

Dé  jassentrend voor 2021 is: lang. Lange winterjassen, en dan het liefst met een klassieke snit zijn je van het!

Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021. Modeshow: eco-bontjas en blommen bij Luisa Beccaria. Foto: Charlotte Mesman
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021. Modeshow: Iceberg. Photo: courtesy of Iceberg

Combineer ze met een wollen muts (ook een supertrend voor de wintermaanden van 2021) en stoere boots of (zilverkleurige) trekkingschoenen. Alles valt op z’n plek. De actuele wereldsituatie mag dan niet ideaal zijn, we hoeven in elk geval geen kou te lijden! Ondanks alles blijven we bovendien stylish en fashionable. Onder een eco-bontjas draag je… blommen! En onder een gewatteerde, lange jas, draag je een – waarom niet – doorgestikte broek in dezelfde stijl.

Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021
Modetrends winter 2021. Winterjassen en winterlooks 2021. Modeshow: Moncler 1952. Photo: courtesy of Moncler

Oh, en dan nog wat. Die modekleuren hè? Ga voor klassiekers! Zwart, donkerblauw, maar ook camel en – jippie! – vooral veel wit!

Ben jij klaar voor de winter? Kleed je erop! Combineer stijlvol met functioneel en comfortabel. Want dat is dus echt dé trend voor 2021. We dagen je uit: kleed je tijdens de komende sneeuwbuien supertrendy en comfortabel warm en maak de allermooiste selfies van jezelf! Een opsteker waar je blij van wordt!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE