Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapseltrends 2021. 3x Opsteekkapsels met een wow-effect. Nadoen!

Kapseltrends 2021. 3x Opsteekkapsels met een wow-effect. Nadoen!

Weet jij niet wat je met je (Corona) haarcoupe aanmoet? We hebben drie gemakkelijke maar coole opsteekkapsels voor je. Niemand die ziet dat jouw haar even niet volgens de allernieuwste haartrends voor 2021 geknipt is!

Drie gemakkelijke opsteekkapsels
Drie gemakkelijke opsteekkapsels. Fashion Show: Fendi. Foto: Mauro Pilotto

Weet je niet meer wat je met je (Corona)haar aanmoet omdat het ‘wegens omstandigheden’ even niet volgens de allernieuwste haartrends voor 2021 is geknipt? Experimenteer met een ‘nette-niet-zo’n-ik-werk-thuis’-topknot. Of ga voor een paardenstaart met een superlage zijscheiding. Of geef je look (misschien iets voor Valentijnsdag 2021) een Siciliaanse twist mee met middenscheiding en een fleurige blom (ja, ook midden in de winter). We hebben drie opsteekkapsels voor je. Ze zijn heel gemakkelijk na te doen en hebben een hoog wow-gehalte. Veel plezier ermee!

De topknot

Drie gemakkelijke opsteekkapsels
Drie gemakkelijke opsteekkapsels. Fashion Show: Fendi. Foto: Mauro Pilotto

Het geheim van deze topknot is dat-ie ontzettend netjes is. Föhn je haar daarom eerst mooi glad, borstel en kam het daarna omhoog in een paardenstaart boven op je hoofd. Maak dan een nette vlecht van de paardenstaart, draai de vlecht rond en zet ‘m vast met speldjes. Trek rond je gezicht wat plukjes haar los. Fixeer het kapsel met veel lak. Maak de look af met mooie oorbellen. Deze look is tijdloos!

De paardenstaart met superlage zijscheiding

Drie gemakkelijke opsteekkapsels
Drie gemakkelijke opsteekkapsels. Fashion Show: Gabriele Colangelo. Foto: Mauro Pilotto

Ook voor deze geraffineerde paardenstaart ga je heel netjes te werk. Föhn je haar goed glad, trek met een kam een heel lage en scherpe zijscheiding, breng het haar met de kam en een haarproduct (bijvoorbeeld een lichte gel) naar achteren en bind het vast in een lage paardenstaart. Vergeet niet om ook je wenkbrauwen even mooi omhoog te borstelen (met kleurloze wenkbrauwgel).

Het bloemenkapsel van Dolce & Gabbana

Drie gemakkelijke opsteekkapsels
Drie gemakkelijke opsteekkapsels. Fashion Show: Dolcee & Gabbana. Foto: Mauro Pilotto

Glad geföhnd haar is ook de basis voor dit opsteekkapsel. Maak een scherpe middenscheiding en bind je haar achter op je hoofd samen in een losse, warrige knot. Rond het gezicht trek je een paar flinke lokken los. Krul ze met de krultang en fixeer ze met lak. Pak dan dat boeket nepbloemen van je moeder uit de vaas en steek het in het elastiekje van de knot. Fixeer de rest met speldjes. Oké, we geven het toe, zo’n heel boeket is misschien een beetje teveel van het goede, maar een bloem in een opsteekkapsel doet het altijd goed. Combineer dit kapsel met spannende knalrode lippen! Supercool voor Valentijnsdag!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE