Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends lente zomer 2021 | Valentijnsdag 2021. Deze Valentijnsmake-up trend zal je verbazen!

Valentijnsdag 2021. Deze Valentijnsmake-up trend zal je verbazen!

Valentijnsdag wordt maar al te vaak geassocieerd met felrode lippenstift. Senior make-up artist MAC Ines Borgonjon denkt er anders over.

Valentijnsdag 2021. MAC Cosmetics
Valentijnsdag 2021. Valentijnsdag 2021. Photo: courtesy of MAC Cosmetics. MAC Powder Kiss Lipstick A Little Tamed

De Dag van Liefde komt snel dichterbij. Het wordt de eerste Valentijnsdag in lockdown van de geschiedenis. Dat betekent niet dat we deze dag (en nacht) zomaar voorbij laten gaan. Een (romantische) wandeling met een date in het park is altijd nog een optie en een intiem (thuis)dineetje met je mannetje is wat ons betreft een must. Heb je eindelijk weer eens een reden om je op te tutten (en om je relatie nieuw leven in te blazen)! Senior make-up artist Ines Borgonjon van MAC Cosmetics heeft een paar supercoole, en vooral ook praktische make-uptips voor ons. Met deze tips ben je op Valentijnsdag 2021 op je allermooist!

Valentijnsdag 2021. MAC Cosmetics
Valentijnsdag 2021. Valentijnsdag 2021. Photo: courtesy of MAC Cosmetics. MAC Powder Kiss Liquid Shadow Lipcolour Make It Fashun!

‘Valentijnsdag wordt altijd geassocieerd met rode lippen of felle kleuren lippenstift, maar persoonlijk denk ik daar anders over,’ is Ines Borgonjons verrassende antwoord als wij haar om make-up tips voor Valentijnsdag 2021 vragen. ‘Als je Valentijnsdag met een date viert, vind ik rood gestifte lippen geen praktische look.’ (Iedereen zal direct begrijpen waarom. Dit behoeft geen verdere uitleg.)

Valentijnsdag 2021. MAC Cosmetics
Valentijnsdag 2021. Valentijnsdag 2021. Photo: courtesy of MAC Cosmetics. MAC Powder Kiss Lipstick A Little Tamed

‘Als je mij vraagt om een make-up look voor Valentijnsdag te creëren, dan denk ik eerder aan een leuke oogmake-up. Een look die de aandacht op je ogen vestigt. Je hoeft daarvoor echt niet met felle kleuren te werken, maar zorg ervoor dat je make-up je ogen kracht bijzet.’

‘Je lippen houd je in dit geval natuurlijk. Kleur ze in met een lippotloodje en doe er een lipbalsem overheen zodat ze zacht aanvoelen. Of ga voor lippenstift in zachte, natuurlijke kleuren, maar houd je lippen naturel.’

Felrode lippen voor Valentijnsdag? Prima voor een Instagramlook of een reclame maar voor een date…?

Valentijnsdag 2021. MAC Cosmetics
Valentijnsdag 2021. Photo: courtesy of MAC Cosmetics

‘Rode lippen zijn superleuk, toegegeven, maar ik zie het meer als een Instagram make-uplook of een reclamelook voor Valentijnsdag. Rood is de kleur van de liefde. Als je rode lippen ziet, weet je al snel waar het over gaat. Maar als het om een intiem moment op Valentijnsdag gaat, dan zou ik eerder de nadruk op een mooie huid leggen. Zo’n huidje waarmee je hem, als hij dichterbij komt, onbewust de gedachte van ‘Oh, wat is ze mooi!‘ ontlokt. En verder is mijn advies om de nadruk op je ogen te leggen.’

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Met dank aan Ines Borgonjon , Senior Global Artist MAC Cosmetics. Dank ook aan Gaby Zonnevijlle, UPR Netherlands

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE