Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Zo wordt deze klassieker cool!

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Zo wordt deze klassieker cool!

Krijtstrepen saai? Wij dachten van niet! De krijtstrepen in de nieuwe modecollecties voor lente zomer 2021 zijn supercool. Zo worden ze fashion forward!

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen
Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Foto’s van links naar rechts: Maison Margiela, Sportmax, Versace

Voor lente zomer 2021 gingen de modeontwerpers weer volop met de krijtstreep aan de slag. Het lukte ze warempel om deze modeklassieker een fashion forward image mee te geven door met vormen en proporties te spelen.

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen
Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Photo: courtesy of Max Mara

Max Mara kwam met een ogenschijnlijk vrij klassiek krijtstreep pak dat echter door de oversize volumes en de masculiene snit eerder trendy dan klassiek is.

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen
Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Photo: courtesy of Sportmax

Nog hipper waren de krijtstreep outfits en items op de catwalk van Sportmax, de jonge lijn van Max Mara. Daar zagen micropakjes in het overbekende krijtstrepenpatroon voorbijkomen (zie de coverfoto) maar ook gestroomlijnde (met het accent op lijnen) lange jurken.

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen
Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Photo: courtesy of Versace

Supercool zijn de creaties van Versace voor lente zomer 2021. Het Italiaanse modehuis showde stoere krijtstreep blazers met krijtstreep shorts (!) .

Maison Margiela kwam met een gekledere look en combineerde een krijtstreep pak met een klassieke witte blouse, maar ook hier waren de proporties alles behalve gewoon.

Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen
Modetrends lente zomer 2021. Trend alert: krijtstrepen. Photo: courtesy of Celine

Het Franse modehuis Celine gaf het klassieke krijtstreep pak een inventieve en jonge look mee. Supervlot en cool, vooral ook in combinatie met een baseball pet en Chelsea boots met trackzolen.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE