Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Dit is nieuw!

Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Dit is nieuw!

Beha’s en topjes in zicht zijn weer in de mode, en dat is niets nieuws. Wél nieuw is een beha onder een (geklede) blazer. Lees meer over deze modetrend voor lente zomer 2021.

Modetrends lente zomer 2021. Beha's en topjes
Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Photo: courtesy of Sportmax

Loungewear wordt outerwear. Underwear wordt outerwear. De grenzen tussen homewear, casualwear, sportswear en geklede (kantoor)outfits zijn vervaagd. Niets is meer wat het lijkt. De allernieuwste modetrend voor lente zomer 2021 is daar de bevestiging van: onder je chique blazer draag je (enkel) een beha of bandeautopje!

Modetrends lente zomer 2021. Beha's en topjes
Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Photo: courtesy of Genny

De lingerie-in-zicht-trend voor 2021 is niet nieuw onder de zon. Al in de jaren ’80 danste Madonna in haar beha en korsetten door het leven. Sinds vorig jaar zomer gaan we ook weer in lange, satijnachtige lingeriejurken over straat. Maar de combinatie beha of bandeautopje onder een blazer of zelfs een gekleed broekpak is toch echt wel opvallend.

Modetrends voorjaar 2021. Minimal looks zijn dé trend
Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Photo: courtesy of Boss

Het is een fantastische modetruc om een broekpak dat je nog hebt hangen een up-to-date twist mee te geven. Dé trend is om je beha of topje in dezelfde kleur van je (broek)pak of blazer te kiezen (maar het hoeft niet, zie Boss).

Modetrends lente zomer 2021. Beha's en topjes
Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Photo: courtesy of Versace

Ook onder jurken gaan we deze zomer beha’s in zicht dragen. Misschien heb je nog modelletjes hangen die ze moeilijk laten dragen omdat ze doorzichtig of te laag uitgesneden zijn. Dat probleem is opgelost met deze allernieuwste modetrend voor lente zomer 2021.

Modetrends lente zomer 2021. Beha's en topjes
Modetrends lente zomer 2021. Beha’s en topjes in zicht. Photo: courtesy of Dior

Ben je niet van al dat ‘vrouwelijke’ dan kun je altijd nog voor een sportbeha of -top gaan zoals we dat bij Celine zagen. Combineer een blazer met een spijkerbroek en een sportieve top en je bent helemaal hip en trendy!

Modetrends lente zomer 2021
Modetrends lente zomer 2021. Sportieve top onder blazer. Photo: courtesy of Celine

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE