Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts? Deze combinaties zijn supercool!

Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts? Deze combinaties zijn supercool!

Spijkershorts behoren (vanzelfsprekend) tot de modetrends voor lente zomer 2021. Maar de manier waarop we ze gaan dragen, is… verrassend!

Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts
Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts. Photo: courtesy of Etro

Geen lente of zomer zonder spijkershorts. Ook in 2021 horen ze erbij. En natuurlijk zijn ze net weer even anders. De modetrends zijn nu eenmaal voortdurend in beweging en dat geldt ook voor lente zomer 2021.

Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts
Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts. Photo: courtesy of Etro

Zo zagen we bij het Italiaanse modehuis Etro spijkershorts met een schitterende paisley fantasie, een vrij hoge taille en onafgewerkte pijpen met een lichtopgaande lijn. De spijkershorts van Celine voor lente zomer 2021 hebben een jaren ’80 taille (heel hoog) en wat langere omgeslagen pijpen (op de catwalk van Celine zagen we ongewoon veel spijkergoed! – houd dit modehuis in de gaten!). In het straatbeeld voor lente zomer 2021 verwachten we verder de knielange spijkerbroeken die vorig jaar zomer hun intrede deden weer terug te zien.

Modetrends lente zomer 2021
Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts. Photo: courtesy of Celine

Maar waar het volgens de modetrends voor lente zomer 2021 vooral is HOE je je spijkershorts draagt. De coolste nieuwe combinatie is – en nu komt het -: spijkershorts met een blazer!

Zo is het heel hip om je shorts met een lange blazer en een crop top of een sportief topje te dragen. Maak de look af met Chelsea boots en een baseball petje en je bent helemaal up-to-date, aldus Celine. Op wat frissere dagen of voor een sportieve wandeling in de bossen of duinen combineer je je shorts met hoge kaplaarzen, een bomber jack en een baseball petje of vissershoedje.

Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts
Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts. Photo: courtesy of Celine

Een andere topcombinatie is: spijkershorts met een blauw-met-wit gestreept overhemd. Deze combinatie kwamen we bij meerdere modehuizen tegen. En op frissere dagen ga je voor die wat langere spijkerbroek tot op de knie met een stoer leren jack.

Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts
Modetrends lente zomer 2021. Spijkershorts. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren. Creëer jouw eigen spijkershorts look voor 2021.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE