Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes. Zo zien de zomerse versies eruit!

Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes. Zo zien de zomerse versies eruit!

Speelpakjes (setjes van truitjes en bijbehorende shorts) maken deel uit van de modetrends voor lente zomer 2021. Weet jij hoe je ze moet dragen? Wij weten het even niet!

Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes
Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes. Foto’s: Genny, Sportmax, Prada

Herinner je die wollen speelpakjes van afgelopen winter (zie de foto hieronder)? Ze pasten precies in het thuiswerkplaatje. De setjes bestonden uit wollen truitjes en bijbehorende wollen shorts. Oké, die shorts waren niet handig want wie wil er nu blote benen in de winter? Maar goed, superschattig was het allemaal wel, en voor lente zomer 2021 krijgen we een herkansing. We gaan wederom speelpakjes dragen en ditmaal gaan we graag met de beentjes bloot.

Modetrends 2020. Trend alert. Breisels en knitwear
Wollen speelpakje zoals we ze afgelopen winter (2020 2021) droegen. Foto: Charlotte Mesman

Als we het over speelpakjes hebben, bedoelen we setjes van truitjes of polo’s met bijbehorende shorts, body’s of zelfs hoge onderbroeken, al dan niet gebreid. Je draagt ze an sich, maar je zou ze ook met een blazer kunnen dragen, althans, dat maken wij op uit onderstaande outfit op de catwalk van Sportmax.

Modetrends 2021. Blazers
Modetrends 2021. Blazers. Photo: courtesy of Sportmax
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren. Foto: Sportmax

Voel je onze aarzeling? Al met al is het ons niet echt duidelijk hoe we deze speelpakjes gaan dragen. Aan het strand of in de tuin kunnen we ons er nog iets bij voorstellen, maar wellicht mag je er ook mee over straat. Dat idee valt in ieder geval wel aan de schoenen en pantykousen waarmee de pakjes voor lente zomer 2021 werden geshowd af te leiden. Ook tijdens de modeweken – zelfs in de winter (zie de foto hieronder) – zagen we de pakjes al als zodanig dragen. Maar toch…

Streetstyle mode 2021. Met de benen bloot
Streetstyle mode 2021. Met de benen bloot. Foto: Charlotte Mesman

Bottomline: de speelpakjes volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2021 zijn supercute maar wij weten even niet hoe we ze moeten dragen. Leuk voor casual omgevingen en in huis. Voor de rest laten we het aan jou over!

Bekijk de catwalkfoto’s voor lente zomer 2021 maar eens en laat je inspireren.

Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes
Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes. Photo: courtesy of Genny
Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes
Modetrends lente zomer 2021. Speelpakjes. Photo: courtesy of Prada

TRENDYSTYLE

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE