Mode. Coole winterlook. Zo willen we er wel uitzien!

Trussardi winterlook
Trussardi herfst winter 2016 2017, photo: courtesy of Trussardi

Vandaag is het zo’n dag waarop je niet weet wat je aanmoet. Regen, wind en koud. Een typische herfstdag waarop je in je bed wilt blijven, diep weggedoken onder de dekens.

Een stylish outfit kan je door deze grijze dag heen slepen. Wij vinden deze look van Trussardi ontzettend cool. En toch ook heel eenvoudig.

Draag een grote gebreide trui op een wijde broek met fantasie en trek er een paar pittige laarzen bij aan. Maak de look af met een halflange (ribfluwelen) jas en knoop een mooie sjaal om je nek. De zonnebril heb je vandaag niet nodig maar geeft allure dus ondanks het dikke wolkenpak zou je die gewoon kunnen dragen.

Tot slot schud je je haar op tot een zwoele 70’s look. En vergeet vooral niet om een paraplu in je tas te stoppen voordat je de deur uitgaat!

P.S. Je hebt de items hierboven natuurlijk voor het grijpen maar kijk eens in je kast of je daar kledingstukken met ongeveer dezelfde proporties en feeling vindt (misschien heb je een mooie zijden pyjamabroek die als basisitem kan fungeren?) en combineer die met elkaar. Het zou wel eens tot verrassende resultaten kunnen leiden!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE