Modetrend: fluweel. En dan dieprood graag!

Fluweel
Modetrend: fluweel. En dan dieprood graag!

Dat superzachte stofje dat we fluweel noemen is weer in de mode. Het voelt heerlijk aan en heeft een feestelijke uitstraling. Maar je hoeft echt geen feestelijke gelegenheid af te wachten om het te dragen.

Fluweel is hot. Fluwelen topjes, fluwelen jurken, fluwelen broeken en fluwelen broekpakken. Het nieuwe van dit seizoen is dat je fluweel te kust en te keur mag combineren. Geen combinatie is te gek. Zelfs fluweel met een camouflageprint of spijkergoed staat mooi!

Het fantastische aan fluweel is verder dat de kleuren zo schitterend zijn. Heel rijk en luxueus. Donkerrood fluweel – als een fonkelend glas rode wijn – is de grote winnaar voor dit seizoen. Deze kleur staat iedereen mooi!

Overigens beperken we ons niet tot rood. Ook donkerblauw, zwart, poederroze en zelfs fluweel met dierenprints (dat laatste zagen we natuurlijk bij Roberto Cavalli) zijn hot.

Bekijk de foto’s maar eens en doe inspiratie op!

Fluweel
Costume National herfst winter 2016 2017
Fluweel
Dsquared2 herfst winter 2016 2017
Fluweel
Trussardi herfst winter 2016 2017
Fluweel
Roberto Cavalli herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS