Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 10 Beauty misdaden en make-up fouten

10 Beauty misdaden en make-up fouten

10 Beauty misdaden. Tien dingen die je niet zou moeten doen als je uiterlijk (en …

Make-up
10 Beauty misdaden en make-up fouten

10 Beauty misdaden. Tien dingen die je niet zou moeten doen als je uiterlijk (en image) je lief is. Gij zult niet…

1. Gij zult niet met nagels die niet allemaal even lang zijn rondlopen

Heb je maanden voor lange nagels gespaard en breekt er eentje af (vervelend!), dan kun je maar één ding doen. Knip en vijl de overige nagels ook kort.

2. Gij zult wenkbrauwen niet te dun epileren

Teveel geëpileerde wenkbrauwen zijn uit. Epileren doe je alleen om de haartjes die de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen verstoren te verwijderen. Wil je een andere vorm wenkbrauwen, wend je dan tot een wenkbrauwspecialist voor advies. En epileer je wenkbrauwen nooit in een rond boogje (zo achterhaald).

3. Gij zult niet teveel foundation gebruiken

Teveel foundation voegt tien jaar aan je leeftijd toe. Gebruik een lichte formule. Vloeibare foundations geven het meest natuurlijke effect. Foundation mag je niet zien! Dit product moet alleen de schoonheid van je huid accentueren.

4. Gij zult geen tandpasta op pukkeltjes doen

Kom niet aan pukkeltjes en doe er vooral geen tandpasta op. Er zijn onderzoeken die uitwijzen dat tandpasta zelfs pukkeltjes zou kunnen veroorzaken.

5. Gij zult geen verkeerd gebruik van mascara maken

Neem je tijd om mascara aan te brengen en gebruik er vooral niet teveel van. De wimperhaartjes mogen niet aan elkaar plakken en het resultaat moet er natuurlijk uitzien.

6. Gij zult het huis niet verlaten zonder de bescherming van een anti-zonnebrandcrème

Gebruik iedere dag een anti-zonnebrandcrème. Bescherm vooral je gezichtshuid en decolleté goed. Onderschat de schadelijke invloeden van de zon niet. Voor de nodige vitamine D kun je de hond uitlaten zonder dat je je armen met anti-zonnebrandcrème hebt ingesmeerd.

7. Gij zult geen donkere lipliner gebruiken

Tenzij je ook een donkere lippenstift gebruikt. Anders moeten de kleur van lippenstift en lipliner altijd in elkaars lijn liggen.

8. Gij zult niet met afgebladderde nagellak door het leven gaan

Misschien is dit wel beauty misdaad nummer 1. Het duidt op gebrek aan respect voor jezelf en voor anderen. Nagellak is zo afgehaald.

9. Gij zult niet naar bed gaan zonder make-up af te halen

Elke avond je make-up afhalen is een must, een vast ritueel dat je onder geen enkele voorwaarde mag overslaan, als je huid je lief is tenminste.

10. Je haar altijd in een staart dragen

Je haar iedere dag weer in een staart samenbinden, is ten eerste niet goed voor je haar maar ten tweede wijst het op een gebrek aan fantasie en creativiteit. Verander regelmatig van haarstijl. Besteed aandacht aan je haar en de dagelijkse verzorging van je uiterlijk.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE