Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Haarverzorging | 4 Praktische tips voor gezond haar

4 Praktische tips voor gezond haar

Te vaak wordt vergeten dat ons haar dezelfde mate van verzorging nodig heeft als onze …

4 Praktische haarverzorgingstips
4 Praktische haarverzorgingstips

Te vaak wordt vergeten dat ons haar dezelfde mate van verzorging nodig heeft als onze huid. Net zoals we met adequate producten onze huid beschermen en proberen rimpels en andere verouderingsverschijnselen zolang mogelijk uit te stellen, zo heeft ook ons haar bescherming en verzorging nodig.

De experts adviseren om je haar altijd met een kwalitatief goede shampoo te wassen. Verder moet je haar gehydrateerd en gevoed worden. Hiervoor kun je het beste een masker gebruiken. Verder is het van belang om je haar tegen de hitte van de föhn te beschermen met een professioneel product. Je kunt je hiervoor het beste door je kapper laten adviseren. Tenslotte moet je al deze producten op de juiste manier gebruiken:

1. Ga delicaat met je haar om. Tijdens het shampooën van je haar is het niet de bedoeling dat je je haar ‘centrifugeert’. Masseer de shampoo in je haar en spoel het product dan goed uit.
2. Vervolgens dep je je haar met een handdoek (of een oud T-shirt) handdoekdroog en breng je het masker op de lengte en de punten aan. Laat het masker even intrekken en spoel het dan uit.
3. Bescherm je haar voor het drogen met een paar druppels termoactief product. Pas daarna kun je het föhnen.
4. Kies een stylingsproduct op basis van de look die je wilt creëren (lak, gel, mud, enzovoorts). Ook in dit geval is het belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE