Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohémien. Wat jij?

Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohémien. Wat jij?

Geef je modelook een persoonlijke touch mee met een ketting met bedels die iets over jou zeggen. Het is een ultieme mode (accessoire) trend voor 2020. Het is ook een superkado voor je moeder, zus of vriendin.

Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian
Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian. Modeshow: Etro. Foto: Mauro Pilotto

Zware goudkleurige schakelkettingen zijn als sinds een paar seizoenen een waanzinnige mode trend (je kent ‘m vast!). Voor herfst winter 2020 2021 krijgen ze een geduchte concurrent: dunne, lange kettingen met intrigerende bedels in de vorm van harten, munten, vissen, pegels en fantasievoorwerpen met goudkleurige franjes. Nota bene: je mag ze ook met elkaar combineren, zoals bij Saint Laurent.

Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian
Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian. Photo: courtesy of Saint Laurent

Over de zware, goudkleurige schakelkettingen die we als halsketting dragen, maar ook als hengsel voor tassen, brillen en zelfs als versieringen van schoenen hebben we de afgelopen tijd al heel veel geschreven. De lange kettingen met bedels van nu zijn net zo interessant!

Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian
Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian. Photo: courtesy of Dior

Bedelkettingen geven je modelook een persoonlijke touch mee want natuurlijk kies jij die ketting met die bedel die jou iets te zeggen heeft. Met andere woorden: deze mode accessoires zijn hip en trendy maar ook heel persoonlijk. Ze updaten je look – soms zijn ze bohémien, soms ook super-de-luxe – maar ze vertellen ook wat meer over je!

Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian
Mode accessoires winter 2020. Lange kettingen met bedels. Luxe of bohemian. Photo: courtesy of Celine by Hedi Slimane

Laat je inspireren door deze allernieuwste bijou trend voor winter 2020 en geef je look een persoonlijke, sensuele touch mee.

P.S. Mode bijous als schakelkettingen en vooral ook kettingen met bedels (charms) zijn ideale cadeaus. Voor jezelf (want in deze zware tijden mogen we onszelf best extra verwennen) maar ook voor je moeder, zus of vriendin. Iedereen wordt er blij van (en dat hebben we nodig!).

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE