Trendystyle.net | The Blonde Potato | Milaan staat voor ‘movie set’. Italiaanse taferelen

Milaan staat voor ‘movie set’. Italiaanse taferelen

 Het is hier in Milaan puur genieten. De hemel was vandaag strakblauw, de zon stralend, …

Milaan Aldo Giovanni Giacomo aldo-giovanni-giacomo-02 aldo-giovanni-giacomo-03 Het is hier in Milaan puur genieten. De hemel was vandaag strakblauw, de zon stralend, de temperaturen niet te hoog. Ik was al vroeg op (jet lag!) en maakte een ommetje in de omgeving. Een paar straten van hier stuitte ik op een movie set van een Italiaans trio – Aldo, Giovanni en Giacomo – die superitaliaanse films maken. Ik ben een grote fan van deze schattige acteurs die gemiddeld – misschien – de 1.62 meter halen :-) Het was echt enig om ze aan het werk te zien. Het lijkt misschien niets maar vier straten verder stonden nog vrachtwagens met apparatuur, make-up, kleedkamers en dergelijke. Wat er allemaal niet bij komt kijken! Ik moest natuurlijk wat snapshots maken.

Morgen begint de Fashion Week. Ben er klaar voor! Overigens is Milaan op dit moment in een diepe stilte gedompeld. Italië heeft verloren. Ik geniet ondertussen van de zachte avondlucht die door de open ramen naar binnenstroomt. Tot morgen! A domani!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE