Trendystyle.net | Fashion trends | Breakfast at Corneliani’s. De Milano Fashion Week

Breakfast at Corneliani’s. De Milano Fashion Week

De eerste dag van de modeweek is altijd even inkomen. De eerste show is het …


corneliani-zomer-2015-04 corneliani-zomer-2015-05 corneliani-zomer-2015-06 corneliani-zomer-2015-07 corneliani-zomer-2015-08De eerste dag van de modeweek is altijd even inkomen. De eerste show is het ergst :-) Daar kan ik echt vreselijk tegenop zien (iedereen heeft dat trouwens). Maar ben je er eenmaal, dan gaat het vanzelf. Bovendien maakte Corneliani – het modehuis dat de spits afbeet – het ons wel heel gemakkelijk. De show was in de tuin van een antiek kerkje en de gasten werden onthaald op een smakelijk ontbijtje aan één van de vele ronde tafels. Grote witte ballonen zorgen voor een onirisch effect en de modellen showden op de live noten van de vleugel die onder de bogen van de galerij stond. Heel suggestief. Een goed begin met een zeer goed gekleed modepubliek. O ja, en een mooie collectie. Maar daarover op ADVERSUS binnenkort meer.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE