Ahhhh… Italia! Weer zo verliefd :-)

milaan-juni-2014Vandaag aangekomen in Milaan voor de Modeweek Man zomer 2015 die zaterdag begint. Mijn hart gaat weer helemaal open. Wat een heerlijk land. Het is schitterend weer, niet te warm, stralende zon. De bomen zitten dik in het blad. Heel groen en (nog) niet verdord door de zon. Veel mensen zijn al naar de zee. Het is betrekkelijk rustig. Ik geniet met volle teugen. De eerste cappuccino is altijd weer een feest. En deze foto die ik vandaag maakte mag dan wel heel banaal zijn maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel als ik je vertel dat ik van het sfeertje geniet. Baci da Milano! Charlotte

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.