Trendystyle.net | Fashion trends | Ahhhh… Italia! Weer zo verliefd :-)

Ahhhh… Italia! Weer zo verliefd :-)

Vandaag aangekomen in Milaan voor de Modeweek Man zomer 2015 die zaterdag begint. Mijn hart …

milaan-juni-2014Vandaag aangekomen in Milaan voor de Modeweek Man zomer 2015 die zaterdag begint. Mijn hart gaat weer helemaal open. Wat een heerlijk land. Het is schitterend weer, niet te warm, stralende zon. De bomen zitten dik in het blad. Heel groen en (nog) niet verdord door de zon. Veel mensen zijn al naar de zee. Het is betrekkelijk rustig. Ik geniet met volle teugen. De eerste cappuccino is altijd weer een feest. En deze foto die ik vandaag maakte mag dan wel heel banaal zijn maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel als ik je vertel dat ik van het sfeertje geniet. Baci da Milano! Charlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE