Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Make-up trends lente zomer 2020. 5 Top trends voor het nieuwe seizoen

Make-up trends lente zomer 2020. 5 Top trends voor het nieuwe seizoen

Benieuwd naar de make-up trends voor lente zomer 2020? Hier alvast 5 top trends. De oogmake-up wordt artistiek, gloss is helemaal terug, de lippenstiftkleuren zijn…

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

Op het gebied van de make-up gaan we het komende seizoen heel wat beleven. De make-up trends voor 2020 laten een levendig beeld zien. Gloss (en ook glitter) zijn weer terug, de lippenstift wordt weer glanzend, en op de oogmake-up mogen we ons helemaal uitleven. Dit alles tegen een zo natuurlijk mogelijke huid die overigens wel tot in de puntjes verzorgd moet zijn.

#1 Artistieke oogleden

Dit seizoen zien we onze oogleden als een canvas dat we mogen beschilderen zoals we dat willen. Denk even helemaal out of the box. Gebruik verschillende kleuren die nu eens niet in elkaar hoeven over te lopen. Ze hoeven niets bij elkaar te passen. Ga creatief met je oogschaduwpalet om.

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Shuting Qiu. Foto: Charlotte Mesman
Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Drome. Foto: Charlotte Mesman

#2 Blauwe oogschaduw en eyeliner

Blauw, klassiek blauw, is dé kleur van het jaar, en daar gaan we ook in de make-up mee aan de slag. Blauwe oogschaduw is terug! Van diepblauw tot aquamarijnblauw. Of je nu blauwe, bruine of zwarte ogen hebt, blauw is de kleur!

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Max Mara. Foto: Mauro Pilotto

#3 Lippenstift: van nude tot donker

Qua lippenstift mag lente en zomer 2020 letterlijk alles. Van nude lippen tot donkerrood, bijna zwart. Klassiek rood is ook helemaal terug. Bovendien gaan we weer veel glanzende lippenstift zien. We komen een beetje terug op de matte texturen van de afgelopen seizoenen. Houd je van hoogglans, dan zit je dit seizoen ook goed, want GLOSS is ook weer helemaal hot, voor je lippen maar ook voor je oogleden.

Klik hier om meer over de lippenstift trends lente zomer 2020 te lezen

#4 Skin care & pre highlighting

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Annakiki. Foto: Charlotte Mesman

Natuurlijke huidjes zijn hotter dan ooit. Backstage bij de modeshows krijgen de visagisten steeds vaker de opdracht om imperfecties NIET te corrigeren. Dit is een nieuwigheid, een evolutie van het supernatuurlijke huidje dat al jaren in zwang is. Werd er eerst naar een zo natuurlijk mogelijke huid toegewerkt door zo min mogelijk foundation te gebruiken en alleen ‘waar nodig’ te corrigeren, nu is het zo ongeveer de trend om ook imperfecties niet meer te camoufleren.

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Isabel Benenato. Foto: Charlotte Mesman

Wel wordt er gewerkt aan de huid zelf. Huidverzorging is belangrijker dan ooit. Daarnaast wordt de huid geboost met een pre-highlighter die een schitterende glans over de huid ligt. Dan pas komen we aan foundation toe, als we die al gaan gebruiken…

Klik hier om meer over het opmaken van de huid te lezen

#5 Natuurlijke wenkbrauwen

Make-up trends lente zomer 2020
Make-up trends lente zomer 2020. Modeshow: Brognano. Foto: Mauro Pilotto

Niet alleen de huid is dit seizoen natuurlijk, ook de wenkbrauwen worden steeds natuurlijker. We gaan terug naar onze eigen wenkbrauwen! Laat die wenkbrauwen van je icoon maar zitten. Die van jou zijn net zo mooi!

Klik hier om meer over de wenkbrauwen trends voor lente zomer 2020 te lezen

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE