Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Korte kapsels herfst winter 2017. Simpel en boyish is de trend

Korte kapsels herfst winter 2017. Simpel en boyish is de trend

‘Simple and boyish’, zo noemde top hair stylist Guido Palau de korte kapsels die hij …

Kort kapsel Stefanie Medeiros
Stefanie Medeiros met boyish kort kapsel, ph. Charlotte Mesman

Simple and boyish’, zo noemde top hair stylist Guido Palau de korte kapsels die hij bij de modellen voor de Alexander Wang Fashion Show knipte. Genadeloos zette de beroemde kapper zijn schaar in de rode lokken van topmodel Irina Kravchenko. Het ‘nipple height’-lange haar (uitdrukking van het model zelf) van topmodel Catherine McNeil onderging hetzelfde lot (overigens hebben we Cath in het verleden al met kort haar gezien! – en het staat haar goed). In totaal gingen vijf modellen voor de bijl.

Eigenlijk was hiermee de trend al gezet. Korte kapsels met een jongensachtige twist zijn terug, en hoe! De modellen zijn er razend enthousiast over. Irina Kravnchenko hoeft haar haar na het wassen niet eens meer te stylen, zo gemakkelijk is zo’n kort kapsel.

Maar waar het uiteindelijk om gaat is natuurlijk ‘de look’. Volgens Palau is het idee achter deze hair cuts dat je een eigen look hebt. Dat kan lang haar zijn, of kort, of middenlang, als er maar een idee achter zit en het iets uitstraalt.

Dat doen deze korte kapsels ongetwijfeld. Van lieve, brave meisjes met lange lokken veranderden deze modellen in sterke, jonge vrouwen met een look waar je niet omheen kunt. Neem nu Taja Feistner (zie de foto’s). Dit Amerikaanse model komt net kijken, maar haar nieuwe look leverde haar een stroom aan opdrachten op. Het model was tijdens de Milan Fashion Week op zo ongeveer elke catwalk te bewonderen.

Wij fotografeerden de kapseltjes van voren, opzij en achteren. Mocht je er zin in krijgen, dan heb je genoeg materiaal voor je kapper.

Kort kapsel Stefanie Medeiros
Stefanie Medeiros met boyish kort kapsel, ph. Mauro Pilotto
Kort kapsel Stefanie Medeiros
Achterkant van het boyish kapseltje van Stefanie Medeiros, ph. Charlotte Mesman
Kort kapsel Irina Kravchenko
Irina Kravchenko met bloempotkapseltje, ph. Charlotte Mesman
Kort kapsel Irina Kravchenko
Irina Kravchenko met bloempotkapseltje, ph. Charlotte Mesman
Kort kapsel Taja Feistner
Kort kapsel met pony, Taja Feistner, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE