Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Jaren ’80 kapsel. Taja Feistner, voor én na

Jaren ’80 kapsel. Taja Feistner, voor én na

Korte kapsels moeten wel mode zijn. Tijdens de eerste dag van de Milan Fashion Week …

Kapsel Taja Feistner
Een nieuw kapsel voor model Taja Feistner

Korte kapsels moeten wel mode zijn. Tijdens de eerste dag van de Milan Fashion Week ontdekten we dat modellen als Taja Feistner en Irina Kravchenko hun klassieke lange lokken hebben verwisseld voor geraffineerde korte kapseltjes.

Het nieuwe kapsel van Taja Feistner is spectaculair. Het model ging van kastanjebruine manen naar een hoogblond en kort jaren ’80 kapsel. Daarmee kreeg ze een geheel nieuwe uitstraling: trendy, stoer, sexy, pittig.

Het idee voor dit nieuwe kapsel kwam van Taja zelf, vertelde ze. Toen ik vroeg of de mensen anders nu op haar reageren, zei ze direct ‘Ja, heel anders.’ En daar kunnen we wel iets bij voorstellen. Bekijk de foto’s van ‘voor’ en ‘na’ Taja’s haircut maar eens.

Maar dan nu de vraag aan jullie. Zouden jullie zo’n enorme verandering van look aandurven? Is dit kapsel misschien iets voor jou?

Taja met haar nieuwe kapsel

Kapsel Taja Feistner
Een nieuw kapsel voor model Taja Feistner

Taja tijdens de vorige Fashion Week

Tatoeages
Model Taja’s tattoo is gewijd aan haar oma

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE