Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Topmodel Irina Kravchenko houdt niet van de Fashion Week

Topmodel Irina Kravchenko houdt niet van de Fashion Week

Irina Kravchenko heeft eigenlijk alles wat je als topmodel kunt doen al gedaan. Ze heeft …

Irina Kravchenko heeft eigenlijk alles wat je als topmodel kunt doen al gedaan. Ze heeft de catwalks van de belangrijkste modemerken gelopen en heeft voor de camera’s van de beroemdste fotografen gestaan, maar dit meisje uit de Ukraine blijft er rustig onder.

Irina staat met beide benen stevig op de grond, laat zich niet dol maken door de modewereld. De modeweken vindt ze maar niets: ‘Shooten is veel leuker dan catwalks lopen‘. En verder weet Irina al precies wat ze na haar carrière als topmodel gaat doen.

Bekijk het video interview met Irina. This girl has beauty and brains. Als we haar daarmee complimenteren, wimpelt ze het bescheiden af. ‘Misschien lijkt dat zo omdat ik wat ouder ben dan de andere modellen hier‘, zegt ze. Irina is 27 en haar carrière loopt als een trein.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE