Trendystyle.net | The Blonde Potato | Kleding. Koop jij goedkoop of duur?

Kleding. Koop jij goedkoop of duur?

Deze week hebben we een heel simpele vraag: koop je duur of koop je goedkoop …

Deze week hebben we een heel simpele vraag: koop je duur of koop je goedkoop (goedkoper)?

Of je duur of goedkoop koopt, is niet per se een kwestie van budget. Het heeft meer met jezelf te maken, met je persoonlijkheid en met de manier waarop die je in je shopping en kleding tot uiting brengt.

De een gaat voor ontelbare basics voor een zacht prijsje, de ander snuffelt net zolang door de rekken met uitverkoopjes of afgeprijste artikelen totdat ze dat kledingstuk vindt dat de moeite waard én goedkoop is.

Zelf houd ik van een mix van goedkoop en wat minder goedkoop. En dan is ‘minder goedkoop’ voor mij een kledingstuk tussen de 100 en 300 euro. Echte grote bedragen zal ik nooit voor een kledingstuk neertellen (maar je weet het maar nooit!). Verder vul ik mijn garderobe aan met goedkopere basics. En dan wordt het mixen. Ik maak er een sport van om een aparte look te creëren met een niet al te hoog budget.

Wel hebben de duurdere kledingstukken voor mij in een zekere zin ook meer waarde. Ik merk dat ik er zuiniger op ben en dat ik ze met meer flair draag. Maar ook dat ze ik minder draag juist omdat ze duurder waren. Er zou toch maar een vlek op komen?!

Maar wat zijn jullie ervaringen? Kopen jullie duur of goedkoop? En wat vinden jullie duur? Wat is goedkoop? Ben je blijer met een goedkope aankoop of met een duurdere aankoop?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE