Trendystyle.net | Fashion trends | Gaan we weer aan de Uggs?

Gaan we weer aan de Uggs?

We hebben de Birkenstock rage gehad. We hebben de Crocs gehad. We hebben een comeback …

We hebben de Birkenstock rage gehad. We hebben de Crocs gehad. We hebben een comeback van de All Stars gezien. En de Palladiums komen weer terug. Als het om schoeisel gaat dan zijn er wel heel duidelijke (en wat ons betreft soms ook heel lelijke en oncharmante) trends te onderscheiden. En meest ontstaan er juist rages rond de meer praktische en comfortabele foodwear. (foto: schapenvacht laarzen) 

Ook de Uggs zijn echte die-hards en worden te pas en te onpas gedragen. Vorig jaar winter was het een rage. En zelfs tot diep in de zomer bleven we ze in het straatbeeld zien. Gaan we ook deze winter weer aan de Uggs? Of laten we ons verleiden tot een paar enkellaarsjes (of lieslaarzen) met hoge hak?  Wint ons modegevoel het van de comfort die de platte van schapenvacht gemaakte laarzen te bieden hebben? Of zijn de Uggs (het woord komt van ‘ugly’, toch?) juist trendy? 

Persoonlijk houden wij ze graag in de kast totdat het echte winterweer – sneeuw en ijzige kou – zich aandient. Maar misschien denken jullie er anders over?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE