Gaan we weer aan de Uggs?

We hebben de Birkenstock rage gehad. We hebben de Crocs gehad. We hebben een comeback van de All Stars gezien. En de Palladiums komen weer terug. Als het om schoeisel gaat dan zijn er wel heel duidelijke (en wat ons betreft soms ook heel lelijke en oncharmante) trends te onderscheiden. En meest ontstaan er juist rages rond de meer praktische en comfortabele foodwear. (foto: schapenvacht laarzen) 

Ook de Uggs zijn echte die-hards en worden te pas en te onpas gedragen. Vorig jaar winter was het een rage. En zelfs tot diep in de zomer bleven we ze in het straatbeeld zien. Gaan we ook deze winter weer aan de Uggs? Of laten we ons verleiden tot een paar enkellaarsjes (of lieslaarzen) met hoge hak?  Wint ons modegevoel het van de comfort die de platte van schapenvacht gemaakte laarzen te bieden hebben? Of zijn de Uggs (het woord komt van ‘ugly’, toch?) juist trendy? 

Persoonlijk houden wij ze graag in de kast totdat het echte winterweer – sneeuw en ijzige kou – zich aandient. Maar misschien denken jullie er anders over?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.