Trendystyle.net | Trendystyle | Klaar voor een lange winterjas? Ik wel!

Klaar voor een lange winterjas? Ik wel!

Lange winterjassen komen terug in de mode. Ik vind de jassen die ik afgelopen winter …

Lange winterjassen komen terug in de mode. Ik vind de jassen die ik afgelopen winter in Parijs bij de shows al zag dragen erg mooi. Ze kleden vooral heel slank en recht af. Ik kwam deze foto’s de afgelopen dagen in mijn fotoarchief voor winter 2012 2013 tegen maar onbewust moet ik de lange-jassen-trend al hebben opgepikt want vorige week kocht ik in de uitverkoop bij Zara zo’n lange en slank afkledende jas. Ik was toen eigenlijk een beetje verbaasd over mijn eigen keuze maar nu weet ik waar het idee vandaan komt! Wat vinden jullie van lange winterjassen? Ga jullie ervoor?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE