Lekker:-) Walnoten met sinaasappel bijoux!

Houden jullie van grote bijoux? Ze komen weer helemaal terug. The bigger the better is het motto. En ook: hoe gekker, hoe beter! Bij Kenzo in Parijs zag ik opvallende oorbellen en kettingen met sinaasappelpartjes en walnoothelften. Vooral de walnootbijoux waren intrigerend. Sommige helften waren uitgevoerd in zilver- of goudkleur. En de andere helften leken, net zoals de sinaasappelpartjes, gevat in een soort plexiglas. Ik zou ze zelf nooit dragen en zag ook niet echt de link tussen deze wintercollectie en deze bijoux. Maar goed, misschien denken jullie er anders over? P.S. Het model op de tweede foto is Bette Franke, Nederlands topmodel.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE