Goudlokje :-) Zo beschadig je je haar!

Oké, ik geef het toe. Ik ben een fashion én beauty victim. En ik vind het te gek om elke keer van look te veranderen. Ik weet wat ik wil: een look volgens de laatste trends maar dan wel stylish. Niet al te gek, zullen we maar zeggen. Van highlights ben ik nu overgestapt naar een meer egale kleur: goudblond…. ofwel oranje. Help! Het was wel even wennen (de kapper had me gewaarschuwd) maar ik moet zeggen dat ik een egale kleur mooier vind dan het ‘zebrapatroon’ van de highlights. En voor deze post wil ik jullie mening nu eens NIET! Hahaha… Want iedereen moet doen wat hij (zij) zelf wil! Soms moet je een duik in het diepe nemen en het initiatief aan je kapper overlaten. Zo kwam mijn vriendje onlangs met een mohawk hairstyle thuis. Hij moet er zelf nog aan wennen maar ik vind het fantastisch! P.S. Mijn haar is veel meer oranje dan op deze foto’s! Believe me! P.S. 2 Deze experimenten komen me duur te staan. This is the way… om je haar te beschadigen! Heb je mooi haar koester het dan!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Goudlokje :-) Zo beschadig je je haar!”

  1. Ik fohn m’n haar dagelijks en daar voel ik me elke dag schuldig over, t schijnt niet goed te zijn. Maar t is minder slecht dan verven en nog minder slecht dan verven en permanenten.
    Om te compenseren slik ik vitamine B- complex, en zo heb ik toch een bos haar waar ik redelijk tevreden mee ben, en nee, ik wil het niet beschadigen.

Reacties zijn gesloten.