Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapsels vrouwen 2024 en haar trends | Goudlokje :-) Zo beschadig je je haar!

Goudlokje :-) Zo beschadig je je haar!

Oké, ik geef het toe. Ik ben een fashion én beauty victim. En ik vind …

Oké, ik geef het toe. Ik ben een fashion én beauty victim. En ik vind het te gek om elke keer van look te veranderen. Ik weet wat ik wil: een look volgens de laatste trends maar dan wel stylish. Niet al te gek, zullen we maar zeggen. Van highlights ben ik nu overgestapt naar een meer egale kleur: goudblond…. ofwel oranje. Help! Het was wel even wennen (de kapper had me gewaarschuwd) maar ik moet zeggen dat ik een egale kleur mooier vind dan het ‘zebrapatroon’ van de highlights. En voor deze post wil ik jullie mening nu eens NIET! Hahaha… Want iedereen moet doen wat hij (zij) zelf wil! Soms moet je een duik in het diepe nemen en het initiatief aan je kapper overlaten. Zo kwam mijn vriendje onlangs met een mohawk hairstyle thuis. Hij moet er zelf nog aan wennen maar ik vind het fantastisch! P.S. Mijn haar is veel meer oranje dan op deze foto’s! Believe me! P.S. 2 Deze experimenten komen me duur te staan. This is the way… om je haar te beschadigen! Heb je mooi haar koester het dan!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE