Trendystyle.net | Topmodel Arizona Muse. Love her!

Topmodel Arizona Muse. Love her!

I love Arizona Muse! Ze is één van mijn lievelingsmodellen. Vanaf het begin is ze …

I love Arizona Muse! Ze is één van mijn lievelingsmodellen. Vanaf het begin is ze me opgevallen (en je zult heel wat foto’s van haar op The Blonde Potato vinden). Met haar halflange haar op kaaklengte is ze anders dan alle andere modellen. Misschien is het maar goed dat ze géén lang haar heeft, want anders zou ze misschien al té sexy zijn (als dat al mogelijk is). De modeontwerpers Dean en Dan van Dsquared2 hadden dat maar al te goed begrepen want zij lieten het Amerikaanse topmodel voor hun show voor winter 2012 2013 met een pruik met lang haar showen. Je ziet haar in een supersexy uitvoering op de voorlaatste foto’s met donkere lange lokken. Wat vinden jullie mooier? Arizona met haar korte kapsel of met lang haar? Ben benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE