I Love Milano

galleria-milano-03
I Love Milano
milaan-zomer-2014-11
I Love Milano
milaan-zomer-2014-05
I Love Milano
milaan-zomer-2014-09
I Love Milano

Er zijn dagen waarop Milaan perfect is. Stralend, magnifiek, schitterend, un AMORE! Vandaag bijvoorbeeld. De lucht was strakblauw, het centrum rond de Duomo en de Galleria niet al te druk. De scholen zijn dicht en veel mensen hebben de stad al verlaten om de koelte aan de kust op te zoeken. Ik heb hier het rijk alleen (een beetje dan!). Heerlijk! Buona serata! Baci da Milano. P.S. Natuurlijk heb ik in de uitverkoop lopen struinen. Morgen meer over mijn aankopen :-) Ik kondigde al in mijn vorige post aan dat ik mijn slag zou gaan slaan…

Charlotte, baci xxx

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.