Uitverkoop in Milaan. Koopkriebels!

Uitverkoop zomer 2014Het is uitverkoop in Milaan! Heerlijk! Vandaag heb ik een eerste rondje in het centrum – bij de Duomo en in de Galleria – gemaakt en ik heb al heel wat mooie dingetjes op het oog! Morgen ga ik terug en zal ik je updaten over mijn aankopen. Yep, ik ben een bedachtzaam typje – moet er een nachtje over slapen! Hebben jullie dat ook? Ik heb altijd zoiets van: als het weg is, was het niet voor mij :-) Ik zag overigens al best wel veel wintermode. Morgen meer over mijn shopping in Milano :-) Buona notte!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.