Trendystyle.net | Fashion trends | Slag geslagen. Mijn uitverkoopjes

Slag geslagen. Mijn uitverkoopjes

De keuze is gemaakt! Ik heb mijn slag geslagen. Alles bij &Other Stories (van H&M), …

aankopen-milaan-zomer-2014De keuze is gemaakt! Ik heb mijn slag geslagen. Alles bij &Other Stories (van H&M), een shop waar ik hier in Milaan vaak te vinden ben. Uiteindelijk was het helemaal niet zo moeilijk. Ik had de collectie al gezien en greep zo naar de dingen die ik hebben wilde (pardon, dat klinkt erg hebberig!). De keuze viel op een plissé rokje met een fantasie aan de voorkant (perfect voor de modeweken), een greige (= beigegrijs, term van Armani) zachte sweater met een afbeelding van alle sterrenbeelden (zo schattig) en een heel bijzondere jurk met een plissé rok en blote zijkanten. Wat ik eronder ga dragen weet ik nog niet, maar zo iets aparts (lekker fashionista-achtig) kon ik toch echt niet laten hangen? Totaal 72 euro! Superblij :-) Ik had ook nog naar Zara en H&M gewild maar deze aankopen waren zo geslaagd dat ik besloot het hierbij te laten. Hebben jullie nog wat in de uitverkoop gekocht? Ben benieuwd om te horen waar jullie over gevallen zijn…

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE