Slag geslagen. Mijn uitverkoopjes

aankopen-milaan-zomer-2014De keuze is gemaakt! Ik heb mijn slag geslagen. Alles bij &Other Stories (van H&M), een shop waar ik hier in Milaan vaak te vinden ben. Uiteindelijk was het helemaal niet zo moeilijk. Ik had de collectie al gezien en greep zo naar de dingen die ik hebben wilde (pardon, dat klinkt erg hebberig!). De keuze viel op een plissé rokje met een fantasie aan de voorkant (perfect voor de modeweken), een greige (= beigegrijs, term van Armani) zachte sweater met een afbeelding van alle sterrenbeelden (zo schattig) en een heel bijzondere jurk met een plissé rok en blote zijkanten. Wat ik eronder ga dragen weet ik nog niet, maar zo iets aparts (lekker fashionista-achtig) kon ik toch echt niet laten hangen? Totaal 72 euro! Superblij :-) Ik had ook nog naar Zara en H&M gewild maar deze aankopen waren zo geslaagd dat ik besloot het hierbij te laten. Hebben jullie nog wat in de uitverkoop gekocht? Ben benieuwd om te horen waar jullie over gevallen zijn…

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.