Zomer in Milaan (was het iedere dag maar zo!)

zomer-2014-milaan-02
Charlotte Mesman tijdens de modeweek in Milaan, ph. Mauro Pilotto
zomer-2014-milaan-03
Charlotte Mesman tijdens de modeweek in Milaan, ph. Mauro Pilotto
zomer-2014-milaan-04
Charlotte Mesman tijdens de modeweek in Milaan, ph. Mauro Pilotto

Zomer in Milaan! Was het iedere dag maar zo. Het weer is hier voor de maand juli ongewoon veranderlijk (vandaag – 27 juli is het weer helemaal niks!) maar tijdens de Milan Fashion Week was het weer gelukkig goed.

Deze foto’s maakte onze fotograaf Mauro Pilotto op de laatste showdag van mij (grazie, Mauro). Het was die dag schitterend weer en na de laatste show (die van Roberto Cavalli) hadden we dat ‘laatste schooldag-gevoel’! Heerlijk.

Cavalli had in een oude fabriek geshowd en daarnaast was dit nepstrandje (het deed me denken aan Strandzuid in Amsterdam). Ideaal om deze zomerdag even vast te leggen!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.