Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up & cheese cake met Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C

Make-up & cheese cake met Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C

Als het even lukt – en dat hangt vooral van Michele’s agenda af – gaan …

Michele Magnani M.A.CAls het even lukt – en dat hangt vooral van Michele’s agenda af – gaan Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C, en ik na afloop van de modeweek taartjes eten of, zoals dit keer, samen lunchen én taartjes eten (we love de cheesecake van DiVioleDiLiquirizia in Brera!). Het zijn supergezellige uurtjes waarin Michele mij bijpraat over alle nieuwtjes en de make-up trends voor het komende seizoen. Dit keer hadden we héél véél te bepraten.

Michele heeft de make-up voor de opera’s die deze zomer in de Arena van Verona te zien zijn, ontworpen! Het was een enorme uitdaging voor hem. De make-up voor een podium als dat van de Arena is natuurlijk heel iets anders dan de maquillage voor een mode catwalk. Hij vertelde me over zijn ontmoetingen met de artiesten en hoe ze tijdens de make-up hun stem opwarmden. Hij heeft zich enorm moeten documenteren voor de maquillages. Het mooie vond ik dat hij vertelde hoe hij na verloop van tijd de klassieke, dikke cake make-up heeft vervangen door de superlichte foundations die hij ook voor de fashion modellen gebruikt. En het was echt enorm inspirerend om te horen hoe men achter de schermen met elkaar omgaat en hoe het succes van de avond na afloop van de opera samen wordt gedeeld en gevierd. Honderden mensen, ieder met z’n eigen taak – groot of klein maar altijd een radartje in het geheel -, worden op z’n moment één.

Verder vond ik het enorm interessant dat Michele Steven Tylor van Aerosmith voor zijn concert in Milaan heeft opgemaakt! Woow! Wat een backstage verhalen. Steven creëert backstage overal ter wereld zijn eigen kamertje, met al zijn eigen spulletjes. Altijd hetzelfde. De make-up was vrij eenvoudig. Een basis voor de huid en bruine eyeliner maar die supersexy mond… daar hoefde Michele niets aan te doen. Dat deed Steven zelf wel.

Na al deze verhalen stapten we over op klassiekere ‘onderwerpen’ als de make-up trends voor winter 2014 2015. En daarover… vertel ik jullie morgen meer! Baci, Charlotte P.S. Het onweert hier nu alweer! Het weer blijft ongewoon slecht.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE