Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Zelf aan de slag met de nieuwste make-up trends. Shooten voor ADVERSUS

Zelf aan de slag met de nieuwste make-up trends. Shooten voor ADVERSUS

Gisteren kreeg ik direct de gelegenheid om met de allernieuwste make-up trends waarover Michele Magnani …

make-up-fotoshoot-adversus04make-up-fotoshoot-adversus02Make-up fotoshoot ADVERSUSGisteren kreeg ik direct de gelegenheid om met de allernieuwste make-up trends waarover Michele Magnani van M.A.C mij vorige week had bijgepraat (grazie, Michele!) aan de slag te gaan. We gingen Vanessa, het nieuwe cover model, voor ADVERSUS shooten en zoals gebruikelijk deed ik make-up (& haar). Je zult Vanessa binnenkort wel op ADVERSUS zien. Ze is super! (Foto’s: Alessio Cristianini)

Vanessa heeft een ongelooflijk mooie huid en die moderne look die je nu veel op de catwalks ziet. Ze inspireerde me enorm. Ik heb me helemaal op haar make-up kunnen uitleven. Dit is wat ik gedaan heb:

  • Om Vanessa’s huid zo transparant mogelijk te houden – ik wilde dat je haar sproetjes (kusjes van de zon) bleef zien – heb ik geen foundation gebruikt maar alleen een CC Cream (hier CC Cream Chanel 20 Beige).
  • Voor de ogen heb ik gezocht naar de kleur van een ‘platgetrapte sharonvrucht’ (zie mijn vorige post) en heb ik een mix van M.A.C Eyeshadow in Pepper en Kid gebruikt. Ik heb de kleur op de oogleden en onder de ogen aangebracht.
  • Ik heb alleen op de puntjes van de wimpers wat mascara aangebracht om de look niet te verzwaren maar wel de lengte van Vanessa’s wimpers goed te laten uitkomen.
  • Voor de mond heb ik een heel natuurlijke tint gebruikt: M.A.C Cremesheen Creme D’Nude A91.
  • De blush vond ik het moeilijkste gedeelte. Ik wilde de look heel modern maken en dus niet zomaar wat kleur op de koontjes tippen. Uiteindelijk heb ik ònder de jukbeenderen een vrij donkere poederblush aangebracht (M.A.C Plum Follery) en op de jukbeenderen zelf een heel lichte M.A.C Mineralize Blush (Talk Of The Town).
  • Om de donkere blush met de huid te laten versmelten heb ik er wat Mineralize Powder (Light) overheen gedaan.
  • Net zoals de wimpers heb ik ook de wenkbrauwen bijna niet opgemaakt. Ik heb, waar dat nodig was, wat wimperhaartjes bijgetekend (iets dat ik backstage bij de shows had zien doen) met een heel scherp geslepen wenkbrauwpotlood in dezelfde kleur als Vanessa’s wimpers.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE