Het hotste Coachella accessoire? Foil tattoos!

temporary-tattoo-01

Herinner je je de grote zomerfestival hit van vorig jaar? De temporary foil tattoos in goud en zilver? Van die trend zijn we voorlopig nog niet af :-)

Toen ik vorig jaar maart een fashionista met deze tatoeages bij de catwalk show van N21 in Milaan zag, vloog ik direct op haar af. Ik had al wel over de tijdelijke goud- en zilver tatoeages gelezen maar had ze nog nooit zien ‘dragen’. Dit meisje was echt één van de eerste bij de shows met deze aluminium tatoeages en geloof me, ze viel op!

Kort daarop, in zomer 2014 explodeerde de trend en werden de temporary foil/metallic tattoos dé festivalhit.

temporary-tattoo-02

En de trend is nog steeds RED HOT! De afgelopen weekenden stond het Coachella Valley Music & Arts Festival in Californië helemaal in het teken van de ‘aluminiumfolie tatoeages’, zowel voor de dames als voor de heren.

Het fenomeen lijkt zelfs ‘echte’ bijous te gaan vervangen. Veel festivalgangers droegen de tatoeages als armbanden, kettingen en ringen. Bijkomende voordelen? Je kunt ze niet verliezen en riskeert niet dat je in de massa aan iets of iemand blijft haken.

Behalve tattoos met juwelendessins zijn tribale designs en teksten populair. Goud, zilver en zwart zijn de favoriete ‘kleuren’. Een festivalganger vond dat het meer is dan een accessoire. Het is een manier om met de anderen – degenen die ze ook dragen, soortgenoten dus – te communiceren.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE