Trendystyle.net | Fashion trends | Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea stylish droompaar

Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea stylish droompaar

Als Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij de modeshows verschijnen, moet je wel naar ze …

veronika-heilbrunner-justin-oshea-04
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Valentino in Parijs

Als Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij de modeshows verschijnen, moet je wel naar ze kijken. Ze zijn beiden lang, slank en modern en houden elkaar altijd stevig bij de hand. Ze vormen het meest stylish droompaar dat je kunt bedenken.

Hun verhaal klinkt als een sprookje. Veronika en Justin zijn met elkaar verbonden door de liefde en de mode. Justin O’Shea is Buying Director van Mytheresa; Veronika – met een achtergrond als stylist editor voor verschillende Duitse tijdschriften, is inmiddels senior fashion editor van dezelfde website.

Het duo, woonachtig in Berlijn, heeft een uitgesproken kledingstijl. Justin combineert zijn op zich al opvallende look – een perfect gegroomde baard en tatoeages – met een driedelig pak. In deze look brengt hij variatie aan door steeds weer voor andere overhemden (al dan niet met uitgesproken prints) en accessoires (veel aandacht besteedt hij aan zijn dassen) te kiezen.

Veronika Heilbrunners stijl is een sensuele mix van vrouwelijke en sportswear elementen. Ze draagt stijlvolle designerjurken en -rokken, alles volgens de allerlaatste mode en meestal tot (ver) over de knie, maar haar geheim zit ‘m volgens de trendwatchers vooral in de keuze van haar schoenen. Veronika combineert haar fashion forward outfits het liefst met sneakers en sportsokken of Doc Martens.

De laatste keer in Parijs zagen we haar ook af en toe op flatjes, maar wat ze ook aan haar voeten heeft, het is altijd plat. Wellicht een keuze die is ingegeven door haar lengte maar vooral ook omdat Veronika er wel van houdt om de regels te breken…

Wij fotografeerden het ‘droompaar’ bij Valentino, zij in een kort Valentino jurkje, hij in één van zijn pakken. We waren er echter net niet op tijd bij om de innige kus die de twee elkaar voor de streetstyle photog gaven te vereeuwigen. Volgend keer beter :-)

veronika-heilbrunner-justin-oshea-05
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Valentino in Parijs
veronika-heilbrunner-justin-oshea-03
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Valentino in Parijs
veronika-heilbrunner-justin-oshea-02
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Valentino in Parijs
veronika-heilbrunner-justin-oshea-01
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Valentino in Parijs
veronika-heilbrunner-justin-oshea-07
Veronika Heilbrunner in een lage jurk van Chloe
veronika-heilbrunner-justin-oshea-06
Veronika Heilbrunner en Justin O’Shea bij Haider Ackermann in Parijs

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE