Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Shag, French bob of gewoon: halflang kapsel met pony?

Shag, French bob of gewoon: halflang kapsel met pony?

Noem de beweeglijke halflange kapsels voor lente zomer 2022 hoe je wilt (en geloof ons, er worden tegenwoordig creatieve benamingen tegenaan gegooid), cool zijn ze!

Halflange kapsels met pony. Foto Charlotte Mesman

Dankzij de invloeden in de mode en beauty trends van Y2K (de jaren 2000) zijn gelaagde kapsels weer terug in ons leven. Kort na de lockdowns gingen we er enorm enthousiast mee aan de slag. Toen de kapsalons weer opengingen, was het één en al shags en wolf cuts (dat laatste kapsel is het wilde zusje van de shag) geblazen, althans als je op de kappers en hair stylisten mocht afgaan. Om het nog maar niet te hebben over het haarmatje. De mullet was het summum!

Halflange kapsels met pony

Inmiddels is het enthousiasme rond al deze vrij extreme hair cuts alweer een beetje geluwd. Tijdens de modeweken zagen we dat de fashionista’s en modellen uiteindelijk toch de voorkeur geven aan wat rustigere haarsnitten met niet al teveel lengteverschillen. Op één lengte geknipte bobjes staan nog steeds met stip op nummer 1. Dat neemt niet weg dat er ook wel kapsels met enige beweging te bespeuren vallen.

Spreekt zo’n beetje beweging in je haar je wel aan, dan kun je je haarsnit eenvoudig updaten door je je haar aan weerszijden van je hoofd lichtjes gelaagd te laten knippen zodat het van voren wat korter en naar achteren toe wat langer is. Dit oogt fris, vlot en vrouwelijk, en is geschikt voor zowel krullend als steil haar.

Haartrends 2022
Halflange kapsels met pony. Foto Charlotte Mesman

Wil je helemaal hip doen dan combineer je zo’n coupeje met een pony. Die kan recht zijn (dat is vooral mooi als je steil haar hebt) maar ook gelaagd, piekerig of zelfs krullend.

Haartrends 2022
Halflange kapsels met pony. Foto Charlotte Mesman

De mogelijkheden zijn legio. Wat je kiest, zal ook van je vorm gezicht afhangen. Maar soms mag je daar best eens tegenin gaan. Een beetje lef in de haarmode kan geen kwaad. Bekijk de kapselfoto’s maar eens en laat je inspireren. Niks extreems, maar wel trendy!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE