Trendystyle.net | Trendystyle | Haarkleuren trends 2016. ‘Bronde’ (met ‘blur’ effect) ook in 2016 trendy

Haarkleuren trends 2016. ‘Bronde’ (met ‘blur’ effect) ook in 2016 trendy

Bronde, een sensuele mix van ‘bronde’ (kastanjekleuren) en ‘blonde’ (blondtinten), blijft ook voor het jaar …

bronde-haartrend-01
Bronde ook trendy in 2016

Bronde, een sensuele mix van ‘bronde’ (kastanjekleuren) en ‘blonde’ (blondtinten), blijft ook voor het jaar 2016 een hit. De actuele bronde-tinten zijn echter heel subtiel. De highlights moeten superfijn zijn. Dit soort highlights worden in het vakjargon wel ‘babylights’ genoemd.

De nieuwigheid zit ‘m dus niet zozeer in de kleurnuances zelf, maar vooral in de manier waarin je hair stylist de kleuren naast elkaar plaatst. Een grove hand is uit den boze en ‘zebrapaden’ zijn achterhaald. De bruin- en blondtinten moeten zich op een heel subtiele manier met elkaar vervagen. Het moet eruit zien als een soort ‘blur’ waarbij de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Dit alles is belangrijk om te weten als je in de kappersstoel plaatsneemt. Met de kleurnuances komt het wel goed – er zijn enorm veel haarkleurenproducten die met de juiste tinten voor een mooie ‘bronde’-mix komen -, maar vraag je hair stylist om de highlights zo fijn mogelijk te houden.

De nieuwigheid van dit seizoen zit ‘m dus niet zozeer in de kleuren zelf maar in de techniek. Op dat gebied is er heel wat gaande. Redken bijvoorbeeld heeft een kwast (Blur Brush) ontwikkeld die heel mooie resultaten geeft. De kwast komt oorspronkelijk uit de make-up wereld en stelt hair stylisten in staat om superfijne baby lights te zetten zodat er een mooie waas in verschillende kleurnuances over je haar komt te liggen.

bronde-haartrend-05
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-04
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-03
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-02
Bronde ook trendy in 2016

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE