Haarkleuren trends 2016. ‘Bronde’ (met ‘blur’ effect) ook in 2016 trendy

bronde-haartrend-01
Bronde ook trendy in 2016

Bronde, een sensuele mix van ‘bronde’ (kastanjekleuren) en ‘blonde’ (blondtinten), blijft ook voor het jaar 2016 een hit. De actuele bronde-tinten zijn echter heel subtiel. De highlights moeten superfijn zijn. Dit soort highlights worden in het vakjargon wel ‘babylights’ genoemd.

De nieuwigheid zit ‘m dus niet zozeer in de kleurnuances zelf, maar vooral in de manier waarin je hair stylist de kleuren naast elkaar plaatst. Een grove hand is uit den boze en ‘zebrapaden’ zijn achterhaald. De bruin- en blondtinten moeten zich op een heel subtiele manier met elkaar vervagen. Het moet eruit zien als een soort ‘blur’ waarbij de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Dit alles is belangrijk om te weten als je in de kappersstoel plaatsneemt. Met de kleurnuances komt het wel goed – er zijn enorm veel haarkleurenproducten die met de juiste tinten voor een mooie ‘bronde’-mix komen -, maar vraag je hair stylist om de highlights zo fijn mogelijk te houden.

De nieuwigheid van dit seizoen zit ‘m dus niet zozeer in de kleuren zelf maar in de techniek. Op dat gebied is er heel wat gaande. Redken bijvoorbeeld heeft een kwast (Blur Brush) ontwikkeld die heel mooie resultaten geeft. De kwast komt oorspronkelijk uit de make-up wereld en stelt hair stylisten in staat om superfijne baby lights te zetten zodat er een mooie waas in verschillende kleurnuances over je haar komt te liggen.

bronde-haartrend-05
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-04
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-03
Bronde ook trendy in 2016
bronde-haartrend-02
Bronde ook trendy in 2016

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS