De mode schreeuwt: Goooouuuuud!!!!

De mode schreeuwt: ‘Goud!’. Ik heb in al deze jaren als fashion editor nog nooit zoveel goud gezien! We hebben goudkoorts en dat is niet verwonderlijk met alle crisisberichten die we over ons heenkrijgen. Ik kan niet genoeg van goud en zilver krijgen. Zag gisteren zelfs dat er nu ook overal goudkleurige en zilverkleurige lurex panty’s te koop zijn. Te gek. Dit model had het overigens in maart van dit jaar al door wat de mode zou worden! Ik fotografeerde haar tijdens de modeweek in Milaan voor winter 2012 2013. Ze weet haar gouden trench wel heel sexy te dragen!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.