No make-up. Acqua e sapone (water en zeep)

Dit model fotografeerde ik direct na de show van John Richmond in Milaan. Het was bitterkoud en om het Kasteel van Milaan – waar de show gehouden werd – gierde de wind. Veel modellen ontvluchtten de camera omdat ze snel de warmte wilden opzoeken. Dit model trof mij, niet alleen omdat ze heel vriendelijk bleef staan om te poseren, maar ook vanwege haar uitzonderrlijke schoonheid… zonder make-up. Veel andere mannequins kwamen nog met het ‘undercut’ kapsel en de zware oogmake-up van de show naar buiten maar dit meisje was ‘acqua e sapone’, zoals de Italianen het noemen. ‘Water en zeep’. Ik ben erg blij met dit portret. Ik heb ook nog een foto van het model in haar geheel gepubliceerd zodat jullie haar outfit kunnen zien. Simpel, casual maar stylish!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE