Trendystyle.net | Een roos maakt alles goed :-)

Een roos maakt alles goed :-)

Brrr… als ik mijn laatste posts bekijk, dan krijg ik het er zelf koud van. …

Brrr… als ik mijn laatste posts bekijk, dan krijg ik het er zelf koud van. Wat is alles in de winter grauw en grijs. Oké, sneeuw zorgt voor uitbundige winterpret (maar ook ongemak) maar verder is de winter – volgens mij – toch afzien. En als je dan opeens, tussen al dat grijs en al die (onvermijdelijke) laag over laag outfits, opeens een ROOS ziet… dan is je dag goed! Tenminste, de mijne wel!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE