Blauwe mascara is zò in de mode!

Met kobaltblauw als winnende modekleur kon een revival van blauwe mascara niet uitblijven! Stella McCartney in Parijs koos ervoor, en ook Gabriele Colangelo in Milaan. Ik vind deze ‘spider lashes’ in het blauw wel grappig. Vooral de combinatie met een oranjerode lippenstift is interessant voor deze decembermaand. En het fijne is dat je de rest van je gezicht nog nauwelijks hoeft op te maken! Je ogen en lippen zeggen alles… By the way, op de eerste foto zien jullie topmodel Arizona Muse. Ik koos deze foto vooral ook omdat’ie zo spontaan is.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Blauwe mascara is zò in de mode!”

  1. Ik had laatst groene op, dat stond ook heel leuk, zeker met bijpassende oogschaduw. Vind dat denk ik nog net iets mooier dan blauw.

Reacties zijn gesloten.