Home | Fashion trends 2022 | De coolste show-uitnodiging ever!

De coolste show-uitnodiging ever!

uitnodiging-philipp-plein06 Uitnodiging Philipp PleinDe uitnodiging voor de show van Philipp Plein was echt de coolste die ik ooit heb gezien. De cover zelf was al spectaculair. In zwart-wit met een dramatische gevederde afbeelding. Maar… tada! Toen ik ‘m openmaakte,trof ik een kleine monitor aan met de nieuwste videocampagne van dit modemerk dat tegenwoordig enorm aan de weg timmert. Supermooie beelden (van sexy mannen) door regisseur Steven Klein, met geluid! Wat een idee. Er werd tijdens de modeweek natuurlijk gevochten om deze uitnodiging. Iedereen wilde zo’n ding hebben. Echt een superidee! Love it! Tien punten meer voor Philipp Plein :-) (ook al ben ik, eerder gezegd, niet dol op dit merk)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE