Trendystyle.net | Fashion trends | Februari! Zin in de nieuwe voorjaarsmode en bloemen :-)

Februari! Zin in de nieuwe voorjaarsmode en bloemen :-)

Februari! Ik heb al zo’n zin in de nieuwe voorjaarsmode (vast ook omdat we er …

I am Isola Antonio Marras i-am-isola-antonio-marras-zomer-2014-04 i-am-isola-antonio-marras-zomer-2014-03 i-am-isola-antonio-marras-zomer-2014-01Februari! Ik heb al zo’n zin in de nieuwe voorjaarsmode (vast ook omdat we er voor Trendystyle al maanden mee bezig zijn). Over een paar weken begonnen de modeshows voor winter 2014 2015 alweer, maar op deze februaridag wil ik even genieten van deze foto’s die ik tijdens de Modeweek lente zomer 2014 in Milaan maakte. Het was een frisse septemberdag, de meisjes in de binnentuin van de showroom van Antonio Marras hadden het koud, maar zagen er wel heel schattig uit in kleurige outfits en hoeden met bloemen van de collectie I’m Isola van Marras. Hebben jullie ook al zin in de voorjaarmode? Hebben jullie al iets gekocht? Wat vinden jullie van al die bloemenprints voor het nieuwe seizoen? Vind trouwens de combi bloemen en strepen zoals op deze foto’s ook erg leuk. Daar ga ik iets mee doen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE