Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Coco Rocha makes love to the camera!

Coco Rocha makes love to the camera!

Wat doe je als je op straat Coco Rochas tegenkomt? Dan trek je snel je …

Wat doe je als je op straat Coco Rochas tegenkomt? Dan trek je snel je camera en schiet je wat plaatjes, hoe je camera ook ingesteld staat. Deze foto’s zijn niet perfect, maar ik wilde Coco toch graag vastleggen. Dit Canadese topmodel wordt wel beschouwd als de beste ‘poser’ onder de topmodellen. Zet haar voor de camera en elke houding van haar is een geslaagde foto. Ze valt feilloos van de ene perfecte gezichtsuitdrukking in de andere. Zoek maar eens op Youtube op ‘Coco Rocha makes love the camera’ en je krijgt een indrukwekkend staaltje poseerwerk te zien. Het is een echt spektakel. Het moet een combinatie van een natuurtalent en jarenlange ervaring zijn. Het verbaast me niets dat Coco Rocha één van de absolute toppers van het moment is. Op straat in Parijs was het echter niet gemakkelijk haar te fotograferen. Ze werd afgeschermd door de mensen waar ze mee was en had duidelijk niet veel zin om ook hier nog even een show weg te geven. Maar je krijgt wel een snelle indruk van dit super super model. Wat vinden jullie van haar?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE