Zomer make-upje voor topmodel Siri Tollerod

Heerlijk licht en luchtig deze make-up bij de show van Angelo Marani in Milaan. De zachte warme gloed die over het gezicht van de modellen ligt, zorgt voor een echt zomers gevoel. De zomer is ideaal om make-upjes in poedervorm eens te vervangen voor glans- en crèmeproducten. Met een lichte oogschaduw in crèmevorm en wat rozerode creamblush reken je direct af met die pipse look. Voor het mooie plak je nog (halve) nepwimpertjes richting de buitenste ooghoeken. Topmodel Siri Tollerod (op de foto’s hierboven) staat het allemaal erg mooi. Maar wat vinden jullie van deze zomermaquillage? Iets voor jou?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE