Hé, die ken ik! Dat is Simon Nessman

Je hebt de billboards van Aqua di Giò Essenza, het parfum voor heren van Giorgio Armani, vast gezien. Momenteel kom je ze overal tegen. Het model op de foto is Simon Nessman, Canadees topmodel. Ik heb ‘m backstage bij de shows meerdere malen gesproken, geïnterviewd en gefotografeerd. Simon is een rustige, bijna een beetje verlegen jongen. Je zult ‘m niet snel met de anderen zien dollen. Ik vind het altijd erg leuk om modellen die ik van de shows ken in reclames tegen te komen. Zeker nu deze reclame door ons hele landje hangt. Simon ziet er superstoer uit! Een schatje, hè?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE